El grup Essència de Gospel oferirà el concert solidari contra el càncer a Sant Martí Sarroca

19/10/2023 - 16:30h

El concert serà aquest diumenge a les 12 del migdia a la societat El Centre

La junta local de l’Associació Contra el Càncer a Sant Martí Sarroca organitza un any més el ja tradicional concert solidari contra el càncer. Aquest 2023 el concert anirà a càrrec del grup Essència de Gospel, que oferirà un espectacle ple d’energia per passar-ho bé a través de la música i la solidaritat. El concert es farà a la Societat Cultural i Recreativa El Centre, aquest diumenge, a les 12 del migdia. El concert es farà la mateixa setmana de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

El grup vilafranquí Essència de Gospel es va crear l’any 2007 i actualment compta amb una vintena de cantaires acompanyats per Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Carbó al contrabaix i David Monteagudo a la bateria, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto.

Per assistir al concert, no cal reserva prèvia. Les entrades es podran comprar en el moment d’accedir a la sala amb un import solidari de 5 €, que es destinen íntegrament als projectes de l’associació contra el càncer: serveis de suport als malalts i a les famílies, i contribució a projectes de recerca contra el càncer.

També et pot interessar

Comentaris