Tres podis per l’Esportiu Penedès al campionat de Catalunya de cros per relleus

17/10/2023 - 15:00h

Or per l’equip sub-14 i bronzes pel sub-12 i sub-10

Una modalitat relativament jove i que ha agafat molta força és la disputa del campionat de Catalunya de Cros per Relleus, en equips mixtes, i on tots els clubs catalans hi tenen cabuda. Una edició, la d’aquest 2023 que es va celebrar a la població de l’Espunyola, al Berguedà, i on l’Esportiu Penedès va presentar equip en quatre categories, Sub10, Sub12, Sub14 i Absoluta. A les tres curses de categoria de promoció, els atletes de l’Esportiu Penedès van pujar al podi.

L’equip Sub14, integrat per Júlia Suriol, Arnau Viladoms, Xènia Domènech i Enric Bellvert va proclamar-se campió de Catalunya, desprès d’una cursa treballadíssima per part de tots els components. El títol va ser molt celebrat per tots els seguidors penedesencs presents al Berguedà i també per l’speaker de la cita atlètica.

A la categoria Sub12, els integrants de l’equip, Enís Riol, Marçal Lacruz, Júlia Ferré i Albert Moreno van donar la campanada i van aconseguir un bronze especialment dolç, molt ben lluitat per tots i totes. Finalment, el conjunt Sub10 de l’Esportiu Penedès, malgrat els dubtes, no va voler ser menys que els seus company i va completar el triplet al podi, amb un nou bronze català desprès de l’exhibició dels quatre membres, amb Júlia Irurtia, Martí Bertran, Alba Capell i Andy Osarumwense.

L’equip absolut del club, aquesta vegada representat per Gisela Carrión, Joan Sella, Neus Gutiérrez i Arnau Montaner va competir per segona vegada en aquest campionat desprès de fer-ho al 2021 i van mostrar-se molt ambiciosos des del primer instant, lluitant durant una bona part de la cursa en les primeres posicions i fregant, en tot moment, les opcions de podi també. La seva batalla constant va acabar amb el premi de la setena posició final al campionat que va culminar una cita brillant del club comarcal.

També et pot interessar

Comentaris