Bon balanç de l’Esportiu Equip4 de Sant Sadurní d’Anoia al campionat de Catalunya de karate

16/10/2023 - 16:52h

Sergi Florido es va proclamar campió a la categoria Kumite sub-21

Sant Celoni (Vallès Oriental) va acollir l’edició d’enguany del campionat de Catalunya cadet, júnior i sub21 de karate organitzat per la Federació Catalana de Karate. El Club Esportiu Equip4 de Sant Sadurní d’Anoia van participar a la cita amb 5 alumnes que van aconseguir molt bons resultats.

Sergi Florido Raventós es va proclamar campió de Catalunya a la categoria de Kumite Masculí Sub 21 -75Kg. arribant a la final contra el també competidor de l’Equip4 Joan Lampurlanés Rosell, que va acabar com a subcampió en un combat molt disputat entre els dos penedesencs.

Per la seva banda, Els competidors Biel Paz Bélmez a la categoria de Kumite júnior masculí +76Kg. i Héctor Barriga Cuartielles, a la de Cadet Masculí – 63 Kg, van obtenir, en perdre tots dos contra els campions de les seves respectives categories i imposant-se a les repesques, uns respectius tercers llocs de molt de mèrit. En Kumite sub-21 Femení -55 Kg. l’alumna Sara Xin Medina Zanón va aconseguir arribar a la final quedant subcampiona de Catalunya al perdre contra l’actual subcampiona d’Espanya.

Tots els alumnes del club sadurnienc van participar als entrenaments de preselecció pels propers campionats d’Espanya (que es realitzaran a Albacete els díes 17,18 i 19 de novembre) i que es van organitzar el mateix dia del campionat català amb els seleccionadors de la Federació Catalana de Karate. En els propers dies se sabrà quants d’ells representaran Catalunya en aquests propers campionats d’Espanya. De moment, les sencacions al club de Sant Sadurní són molt bones

També et pot interessar

Comentaris