La Mitja de l’Espirall de Vilafranca espera arribar als 1.800 atletes participants

16/10/2023 - 16:00h

Es disputarà el proper 19 de novembre

La 44a edició de la tradicional Mitja Marató de l’Espirall torna un any més a la seva cita. Serà el proper 19 de novembre amb sortida i arribada davant del centre cultural La Nau del barri de l’Espirall de Vilafranca.
L’Ajuntament de Vilafranca i l’Associació de Veïns de l’Espirall tornen a col.laborarun any més per tirar endavant aquesta prova atlètica que és la més veterana de Catalunya en la seva especialitat.
L’objectiu és arribar a la xifra de 1.800 atletes inscrits. A dia d’avui ja són més de 600 els que han confirmat la seva participació. Aconseguir la xifra final de 1.800 sembla a l’abast de l’organització.

Enguany, a més de la tradicional Mitja de 21km, també hi haurà la Mitja Jove (de 5km i destinada a nois i noies d’entre 12 i 18 anys), la 5k (de 5km i pensada per a majors de 18 anys) i la Mitja Petita (2,1 km per a nens i nenes amb les seves respectives famílies). La Mitja, per cert, tornarà a formar part del calendari del campionat de Catalunya Universitari.

La Mitja Petita tindrà, com sempre, un vessant solidari. Les aportacions econòmiques que s’aconsegueixen en les inscripcions es destinaran a l’entitat Autisme amb Futur. La regidora d’Esports, Gemma Romeu, ha recordat que “estem a l’any internacional de l’autisme i és molt oportú destinar els beneficis econòmics a aquesta entitat”. La regidora també ha animat “tothom” a participar ja sigui a la Mitja o a qualsevol de les altres opcions. “Volem que el 19 de novembre Vilafranca es torni a convertir en una festa atlètica de primer nivell”

Els horaris i preus d’inscripció es mantenen en relació l’any passat. La Mitja té un cost de 10 euros, la Mitja Jove i la 5K de 5 euros i la Mitja Petita una aportació solidària de 2 euros. Els traçats de les respectives proves seran els habituals. Les Cabanyes, Guardiola de Font-rubí i Vilobí seran els pobles per on transitarà la carrera. Pel que fa a la Mitja Petita tindrà un traçat de 2,1 km fins Les Cabanyes.

També et pot interessar

Comentaris