Atlètic Vilafranca i Sant Pere Molanta formalitzen el seu acord de col.laboració esportiva

11/10/2023 - 13:30h

Jugadors que surtin del juvenil atlètic podran jugar al Molanta

Les directives de l’Atlètic Vilafranca i del Sant Pere Molanta han tancat aquesta setmana l’acord de coŀlaboració esportiva entre els dos clubs. El pacte permetrà que alguns dels jugadors juvenils de l’Atlètic que acabin el seu període futbol base puguin anar a jugar a un conjunt amateur com el Sant Pere Molanta (Tercera Catalana).

També es preveu la coŀlaboració per potenciar l’estructura del futbol femení del club arlequinat. Actualment, el Sant Pere Molanta disposa d’un femení que no competeix en lligues federades.
Segons Rai Sadurní, president del Sant Pere Molanta, l’acord esportiu és, assegurava, “una bona notícia per a nosaltres, que no disposem de futbol base”. Va afegir també que “és una oportunitat perquè determinats juvenils de l’Atlètic tinguin un esglaó intermedi entre l’etapa formativa i el primer equip de Primera Catalana”.

Per la seva banda, Rai Escofet, president de l’Atlètic Vilafranca, va explicar que el plantejament realitzat pel Sant Pere Molanta els va semblar molt adequat i que l’acord es va tancar amb molta rapidesa.
“Nosaltres no volem crear un Quarta Catalana que no ens aportaria res. L’acord amb el Molanta fa possible trobar una sortida a alguns dels nostres jugadors i, al mateix temps, beneficia un club comarcal. El balanç no pot ser més interessant”, assenyalava el dirigent atlètic.

De moment, l’acord de coŀlaboració encara no ha donat fruits pràctics, però des de les dues directives esperen que ben aviat es comenci a visualitzar per part dels seguidors. L’acord no és de vinculació perquè legalment no es pot realitzar i, per tant, només és un acord de coŀlaboració.

També et pot interessar

Comentaris