L’atleta Olga Cabrera medalla de plata per equips als 10km marxa de l’europeu màster

11/10/2023 - 12:30h

La vilafranquina va ocupar la cinquena plaça individual

L’atleta vilafranquina Olga Cabrera ha afegit un nou èxit al seu brillant palmarès individual. El passat cap de setmana va aconseguir la medalla de plata per equips formant part de la selecció espanyola que va participar al campionat d’Europa màster de 10 km marxa en ruta, que va tenir lloc a la ciutat italiana de Pescara (Abruzzi).

A títol individual a la prova, la vilafranquina va ocupar la cinquena plaça de la classificació general de la categoria W45, amb una marca de 55m 17s. La guanyadora va ser la italiana Loretta La Delfa, seguida de la també italiana Valeria Pedetti. Tercera completant el podi es va classificar l’alemanya Bianca Schenker, amb un temps de 54m 07s. La vilafranquina es va quedar, doncs, a 1m 10s del podi individual.

Olga Cabrera, que actualment milita al Club Lea La Blanca de Vitoria, acumula un ampli palmarès de títols i triomfs en categoria màster. L’any passat es va proclamar campiona d’Espanya dels 5.000 metres marxa. Ha acumulat tretze títols estatals, una xifra a l’abast de molt pocs atletes a tots els nivells.