Cotxes històrics dels anys 20 i 30 del segle passat reten un tribut al circuit de carreres de Vilafranca

10/10/2023 - 13:00h

Recorregut entre Vilafranca, Santa Margarida i Els Monjos i La Múnia

El legendari circuit internacional de curses de Vilafranca va tenir el reconeixement que es mereixia. La trobada de cotxes històrics i clàssics als carrers i carreteres dels tres municipis altpenedencs per on discorria el traçat ara fa un segle va ser un èxit i va fer retrocedir el nombrós públic a la realitat dels anys 1921, 1922 i 1923.

L’activitat va començar dissabte a la tarda amb una exposició dels vehicles històrics participants a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca i va continuar diumenge al matí amb un recorregut pel traçat del circuit entre Vilafranca, Santa Margarida i els Monjos i la Múnia. La sortida es va realitzar des del punt de l’avinguda de Tarragona de Vilafranca on estava instaŀlada la gran tribuna del circuit.

Entre els vehicles que van prendre part a la trobada va aixecar molta expectació un camió de bombers dels anys 20 perfectament equipat. També cotxes de les dècades dels 20 i 30 del segle passat, en un magnífic estat de conservació, van concentrar moltes mirades.

El recorregut pel traçat de l’antic circuit va tenir dues parades, a Santa Margarida i els Monjos i a la Múnia. Els respectius alcaldes, Imma Ferret i Eliseu Alegre, van estar presents a la cita. A la sortida també hi va ser l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero. A l’interior de l’edifici de l’ajuntament de Castellví de la Marca es va instaŀlar una exposició sobre el circuit.

També et pot interessar

Comentaris