L’Ave Maria reuneix a 14 grans mestres de l’Art Fantàstic en una excepcional exposició col·lectiva

10/10/2023 - 10:40h

Es podrà visitar fins al 15 d’octubre a la Capella de les Arts de la Fundació Ave Maria de Sitges

La Fundació Ave Maria, en col·laboració amb Corner4art, presenten una exposició única en el marc del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Catorze mestres de l’Art Fantàstic, de reconegut prestigi internacional, exhibiran per primera vegada junts, les seves obres, un privilegi excepcional per als amants de la cultura l’art fantàstic. L’exposició és una gran oportunitat per descobrir creadors d’històries i personatges que alguns podran reconèixer de pel·lícules emblemàtiques. La majoria d’aquests artistes són espanyols que han desenvolupat una exitosa carrera a l’estranger. Amb una llarga trajectòria, han treballat amb les tècniques més clàssiques del dibuix i la pintura per a arribar al públic a través de llibres, revistes, pòsters, tapes de discos o dissenys conceptuals per a pel·lícules. Alguns dels originals en exposició han estat anteriorment en museus i galeries de renom, remarcant el caràcter excepcional de la mostra i la seva vàlua per col·leccionistes i apassionats de tot el món. Els catorze artistes que conformen la col·lectiva són Sanjulián, Juan Giménez, Carlos i Jordi Grangel, Luis Royo, Rómulo Royo, Frazettta, Tony Fernández, Maren, Ciruelo, Moebius, Segrelles, Pepe González, Maroto i Martín Rodríguez. No us perdeu aquesta exposició única que combina l’art fantàstic amb el món del cinema. Us convidem a visitar la Sala de la Capella de les Arts durant la Setmana del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges per gaudir d’aquesta experiència visual i admirar les obres mestres d’aquests artistes de renom internacional.

Sobre el Fons d’Art de la Fundació Ave Maria

El Fons d’Art de la Fundació neix amb el desig d’augmentar la visualització de la nostra tasca, generant una positiva interrelació en els nostres espais entre artistes, usuaris i públic en general. A través d’exposicions en els propis espais i altres instal·lacions, de la restauració i conservació d’obres o a través de la seva pròpia editorial, la Fundació treballa per la promoció i la difusió de l’art i la cultura solidària.

Sobre la Fundació Ave Maria

La Fundació Ave Maria és una institució sense afany de lucre, que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat i la de les seves famílies, oferint suport i formació perquè gaudeixin de millor nivell d’autonomia amb el màxim desenvolupament individual i social. Ofereix un servei global actuant proactivament en els àmbits prioritaris pel creixement cognitiu i físic de les persones amb discapacitat intel·lectual, per millorar-ne la qualitat de vida d’ells i de les seves famílies, i proporcionar millores en les condicions laborals a professionals i entitats de la discapacitat.

També et pot interessar

Comentaris