El Patí Vilafranca guanya la Lliga Catalana Plata remuntant un 0-2 en contra a la final

09/10/2023 - 12:24h

Marc Gual va signar un triplet de gols

El CP Vilafranca va guanyar la seva primera Lliga Catalana i ho va fer de forma èpica. A les semifinals, els vilafranquins van patir per superar el Palafrugell (1-0) i a la final davant el Vic van viure una d’aquelles remuntades poc habituals.

Els de Toni Aranda van començar malament el partit i als 9 minuts perdien per 0-2. El títol semblava allunyar-se, però aquesta temporada el Patí Vilafranca té jugadors que saben com afrontar aquesta mena de situacions i, especialment, un que brilla amb llum pròpia, Marc Gual. L’exinternacional es va convertir en l’indiscutible protagonista del partit i amb un espectacular triplet va capgirar el marcador i el partit fins el 3-2. Va ser la confirmació d’una remuntada que va valer el primer títol de la Lliga Catalana per al Patí Vilafranca.

Es el segon títol del Patí Vilafranca en el darrer any i mig. La primavera de 2022, l’equip penedesenc també va aconseguir el triomf a la Copa de la Princesa en una Final a 4 disputada a la Poliesportiva de Vilafranca. Els vilafranquins completen la Lliga Catalana amb un ple de triomfs i pensant ja en l’inici de l’OK Plata el proper dia 21 a la Poliesportiva davant el Dominicos de la Corunya. Les victòries a la Lliga Catalana han estat davant Sant Feliu (4-1), Vendrell (2-3) i Shum (3-2) a la lligueta prèvia, Palafrugell a les semifinals (1-0) i Vic a la final (3-2)

També et pot interessar

Comentaris