El nucli antic de Calafell esdevindrà aquest dissabte vinent la Vila del Llibre

L’escriptor Màrius Serra.
05/10/2023 - 16:00h

Es farà la segona edició d’una iniciativa per crear una gran sala de lectura als carrers i places, amb activitats centrades en la literatura infantil i juvenil

El nucli antic de Calafell acollirà aquest dissabte, 7 d’octubre, la segona edició de la Vila del Llibre, una iniciativa ideada per a fomentar la lectura.

És un festival literari per gaudir-ne en família, ja que estarà dedicat temàticament a la literatura infantil i juvenil. Un dels grans atractius de la jornada serà la participació, en diverses activitats del programa, d’escriptors i creadors com Màrius Serra, Jordi Folck, Úrsula Garrido o Roser Calafell.

Entre les activitats programades hi haurà tallers de tota mena al voltant de la literatura i dels oficis del llibre i les arts gràfiques. També espectacles, contacontes i experiències per atansar a la cultura els més petits de casa. Però el leitmotiv principal és la lectura.

El programa complet es pot consultar aquí.

Aquesta activitat és promoguda per la Xarxa de Viles del Llibre, un projecte inspirat en terme anglès ‘booktown’; és a dir, un barri, poble o ciutat que atorga protagonisme al llibre, en un model de turisme cultural consolidat a Europa.

Aquesta xarxa, segons els seus creadors, agrupa municipis que creuen en el poder dels llibres per engegar noves dinàmiques de desenvolupament i turisme per als seus territoris.

També et pot interessar

Comentaris