El Kubrick projectarà una obra audiovisual d’art documental amb música de Roger Subirana

04/10/2023 - 17:59h

‘Simfonia per un món nou’ s’estrenarà a Vilafranca el proper dissabte 14 d’octubre a les deu de la nit amb la presència del seu director, el cineasta Jordi Llompart

El proper dissabte, 14 d’octubre, a les 10 de la nit, el cinema Kubrick acollirà l’estrena a Vilafranca del documental ‘Simfonia per un món nou’ dirigit pel productor i guionista, Jordi Llompart amb música del vilafranquí Roger Subirana. Així ho van presentar el mateix Roger Subirana i Jaume Felipe, president de Cineclub Vilafranca, entitat que gestiona el Kubrick. Un extraordinari muntatge audiovisual de 45 minuts que mostra amb música i imatges espectaculars de tot el planeta i d’una gran sensibilitat poètica, l’estat actual del món i les expectatives de poder crear un món nou per a totes les noves generacions, una simfonia audiovisual emocionalment colpidora. A l’acte del dia 14 hi serà present Llompart i un cop acabada la projecció Subirana interpretarà en directe algunes de les músiques del film. En acabar, tindrà lloc un col·loqui amb la participació del naturalista, Xavier Bayer i la psicòloga Xènia Bermúdez en una gala que serà presentada per Àlex Santamaria.

Estrenat a Girona el gener d’aquests any aquest documental va obrir el Festival de Cinema de Drets Humans de Catalunya. Jordi Llompart és conegut sobretot pel seu pas per TV3 principalment com a presentador del Telenotícies però també com a director de sèries documentals com ‘L’oblit del passat’. Des del 2020 gestiona una productora pròpia que ha fet nombrosos treballs cinematogràfics com el llargmetratge documental sobre la història del Barça ‘Barça Dreams’ o pel·lícules com ‘Asha la filla del Ganges’ o ‘Nòmades de la condició humana’.

Les entrades tindran un cost de 7 euros amb els descomptes habituals.

També et pot interessar

Comentaris