La sisena edició del Festival Escena Penedès posa el focus en l’amor

04/10/2023 - 10:43h

El festival de trobada de grups de teatre amateur del Penedès es celebrarà del 19 al 22 d’octubre i enguany girarà al voltant del lema “Relacions i afectes”

Del 19 al 22 d’octubre torna una nova edició de l’Escena Penedès de la mà del Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès (GATAP) impulsor de la sisena edició d’aquet festival que comptarà amb la participació de cinc grups de teatre amateur del territori, que representaran les seves darreres obres al Teatre Casal. Un any més abans de les obres hi haurà maridatge amb vins i dels cellers Torreblanca, Artcava, Llopart, Robert J. Mur i Caves Hill.

Com ja és tradició, el Festival Escena Penedès és també l’escenari per l’obra guanyadora del Premi Rosa Florido, que enguany arribava a la novena edició i que es va emportar el grup Portals Escena de Calafell amb l’obra “Més enllà de l’hostal”. A banda d’aquesta peça el festival comptarà amb quatre representacions més: “Jugant amb Molière”, del Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca, “El ventall”, de La Torre de les Gunyoles, “Vanité”, d’Escorça Teatre de Sant Joan de Mediona (finalista del 9è Premi Rosa Florido) i “Animals de companyia”, del grup Attrezzo de Vilafranca, que ha volgut apostar per una escenografia elaborada amb material reciclat.

Totes aquestes peces tenen una temàtica comuna: l’amor i el desamor, els valors de l’amistat i els embolics que vivim en aquests dos àmbits vitals; sota el lema “Relacions i afectes”. A més, el festival vol fomentar la formació teatral de qualitat, i per això també impulsa una masterclass de teatre, amb un preu de 15 euros, pendents de saber qui la impartirà degut a la baixa per salut de darrera hora de l’actor Quimet Pla. Es durà a terme el dissabte 21 de 10 a 13.30h.

El preu de les entrades serà de 7 euros per al públic general i de 5 per als socis del Casal i les entrades ja es poden comprar al web teatrecasal.com.

També et pot interessar

Comentaris