El pilot munienc Iván Piña campió d’Espanya d’autocross per quarta vegada en els últims sis anys

03/10/2023 - 21:27h

Aquest cap de setmana també es pot proclamar campió d’Europa

El pilot de La Múnia va guanyar diumenge una nova prova del calendari del campionat Espanya al circuit Parc de la Serra de Mollerussa i gràcies al triomf va certificar la victòria definitiva. Es la quarta vegada que Iván Piña guanya el títol estatal, que el confirma com un dels millors especialistes d’aquesta modalitat del món del motor de la darrera dècada. Els quatre títols són dels anys 2018, 2020, 2022 i ara el de 2023.

La temporada encara es podria arrodonir més pel penedesenc. Aquest proper cap de setmana disputa, també al mateix circuit del Parc de la Serra de Mollerussa, una nova cursa del campionat d’Europa FIA i, en cas de triomf, podria afegir un nou èxit a la seva brillant campanya 2023. Té opcions matemàtiques d’acabar en el primer lloc de l’europeu.

El munienc competeix formant part de l’escuderia Ciudad de la Cerámica i condueix un Semog Bravo Sport. Aquesta campanya, a més del títol estatal, ha superat diferents estadístiques. Ha estat el pilot que ha guanyat més proves consecutives del campionat d’Espanya. De fet, ha signat el ple de triomfs en totes les curses del certamen (6/6). Queda encara una prova del calendari que podria permetre el penedesenc arribar al 7 de 7.

També et pot interessar

Comentaris