Dos ors i dues plates per l’Skating Cunit al campionat del món de patinatge artístic

02/10/2023 - 10:01h

Pau Garcia i el quartet sènior del club penedesenc, campions

L’Artistic Skating Cunit ha refrendat al campionat del món de patinatge artístic que s’ha disputat a la ciutat colombiana d’Ibagué la seva condició de millor club estatal d’aquest esport. Dos títols mundials i dos subcampionats de patinadors del club cunitenc, deixen molt amunt el pavelló de l’entitat.

Pau Garcia va guanyar la medalla d’or en categoria sènior i es va proclamar campió del món per tercera vegada. Sumant els dos títols que també va aconseguir en el seu dia en categoria júnior, Garcia acumula ja cinc mundials i s’ha confirmat com un dels millors patinadors de tota la història. Garcia va sumar 271,51 punts, superant Kilian Gomis.

El segon or va arribar gràcies al títol del quartet sènior, que amb Vòrtex va pujar a dalt de tot del podi d’Ibagué. La festa de l’Skating Cunit es va completar amb la medalla de plata a la categoria de Grups Show Petits. Era la primera participació del combinat cunitenc a una cita mundial i amb el seu “Revolution” va sumar 39,19 punts. Es va quedar a només 0,26 punts del campió, el CPA Tona.

La quarta medalla la va aconseguir Sira Bella que es va penjar la plata a la categoria júnior. El domini dels patidadors catalans i espanyols al mundial d’Ibagué va ser contundent. Només Itàlia va sumar més medalles que Espanya al campionat colombià. Espanya va recollir 17 medalles (6 d’or, 9 de plata i 2 de bronze).

També et pot interessar

Comentaris