El Quartet Mèlt estrena divendres la temporada de concerts de l’Auditori

28/09/2023 - 09:42h

El quartet va guanyar el concurs de TV3 Oh Happy Day del 2015

Aquest divendres 29 de setembre, a les 8 del vespre, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, el Quartet Mèlt inicia la temporada de concerts de la programació professional de Vilafranca.

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format el 2012 per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Sinopsis

El Quartet Mèlt vol demostrar que, per petites que semblin, tenen moltes coses a celebrar. La companyia, l’amistat i el riure són alguns dels elements que formen part del seu dia a dia i no els donem la importància que es mereixen. Defensen que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat. Per això al Quartet Mèlt els encanta celebrar-ho tot, des que s’aixequen fins que se’n van a dormir.

En aquest programa de concert us ofereixen un combinat de motius de celebració, des de les diferents etapes de la vida, des que naixem fins que ens n’anem, així com també les tradicions populars, les lluites socials i els somnis individuals i col·lectius.

S’habilita un servei de bus excepcional gratuït els dies de concert a l’Auditori

L’Ajuntament de Vilafranca habilita a partir d’aquest divendres un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada els dies que hi hagi concert a l’Auditori. Aquest servei és una novetat que pretén facilitar l’accés del públic a l’Auditori Rosa M. Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca.

El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela-cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

La iniciativa és una prova pilot que es durà a terme d’octubre a gener i, una vegada s’acabi la temporada, des del Servei de Cultura se’n valorarà la continuïtat.

Recorreguts del servei de bus

Parades d’anada:

 1. C/ Baltà de Cela – C/ Sant Sadurní
 2. Av. Barcelona – Pont del Carril
 3. Rbla. Girada – Rbla. Generalitat
 4. C/ Cal Bolet – CAP Centre
 5. C/ Francesc Macià – Mercat de Sant Salvador
 6. Auditori Maria Rosa Juncosa

Parades de tornada

 1. Auditori Maria Rosa Juncosa
 2. C/ Eugeni d’Ors – C/ Pere el Gran
 3. C/ Amàlia Soler – C/ General Cortijo
 4. Rbla. Girada – Rbla. Generalitat
 5. Av. Barcelona – C/ Papiol
 6. C/ Baltà de Cela – C/ Sant Sadurní

Dies de servei i hora dels espectacles

 • Quartet Mèlt. Divendres 29 de setembre, 20h
 • Camerata Penedès. Diumenge 22 d’octubre, 19h
 • Penedès Film Orchestra. Diumenge 5 de novembre, 18h
 • Cris Juanico i l’OMAC juvenil. Divendres 15 de desembre, 20h
 • Barcelona Clarinet Players. Divendres 29 de desembre, 20h
 • Camerata Penedès amb Lorenza Borrani, Diumenge 21 de gener, 19h

També et pot interessar

Comentaris