La Franz Schubert Filharmonia homenatjarà la figura de Pau Casals als Estats Units

L’orquestra Franz Schubert Filharmonia, que divendres tocarà al Vendrell. (Foto: FSF)
25/09/2023 - 19:00h

L’orquestra començarà aquest divendres al Vendrell una gira de concerts que culminarà a Washington i Nova York

La Franz Schubert Filharmonia retrà homenatge a Pau Casals amb l’espectacle ‘El concierto de Aranjuez i la simfonia del nou món’, una proposta que girarà per diverses ciutats catalanes per saltar després als Estats Units.

Coincidint amb la programació cultural del Mes Pau Casals i en motiu del 50è aniversari de la mort del músic, l’orquestra arrencarà aquest divendres al Vendrell un programa de nou concerts que passaran també per les poblacions de Terrassa, Barcelona, Tarragona, Madrid, Lleida i Vic. A mitjans d’octubre, la Franz Schubert Filharmonia creuarà l’oceà per actuar a Washington i Nova York.

A banda del ‘Concierto de Aranjuez, per a guitarra i orquestra’ de Joaquín Rodrigo i la ‘Simfonia núm. 9, op. 95 Del Nou Món’ de Antonín Dvořák, el repertori també inclou la peça ‘Sant Martí del Canigó’ del mateix mestre Pau Casals. L’espectacle està dirigit per Tomàs Grau i compta també amb el guitarrista Miloš Karadaglić.

En el cas del Vendrell, el concert serà aquest divendres, a les 22h, a l’Auditori Pau Casals del barri marítim de Sant Salvador. Serà amb entrada gratuïta, si bé s’ha de reservar prèviament a través de la plataforma online koobin: https://elvendrell.koobin.cat/.

També et pot interessar

Comentaris