El Sant Pere Molanta demana una zona d’aparcament al costat del camp de futbol

25/09/2023 - 14:38h

Els dies de partit els cotxes acaben ocupant les vinyes

El club de futbol Sant Pere Molanta ha demanat a l’ajuntament d’Olèrdola la construcció d’un nou aparcament i d’un camp de futbol-7 al costat del Parroquial. Es tracta d’una vella reclamació que ara s’ha tornat a posar damunt de la taula aprofitant el canvi de govern municipal.

Actualment, existeix una petita zona d’estacionament ubicada entre el camp de futbol i l’església, però s’omple amb molta facilitat. Els dies de partit, la major part d’aficionats han d’acabar deixant els seus vehicles al costat dels camins que envolten la instal.lació. Sovint, els cotxes fins i tot, ocupen les finques de vinyes davant la impossibilitat de trobar una alternativa.

L’ascens de l’equip arlequinat a Tercera Catalana aquesta campanya 23/24 encara ha agreujat més la probleàtica i des de la directiva volen que es trobi algun tipus de solució. La demanda també abarca la contrucció d’un camp de futbol-7 complementari que permeti activitats paral.leles i realitzar alguns entrenaments durant la setmana.

El camp de futbol molantenc és des de fa dos anys de titularitat municipal després de l’acord signat amb el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, que n’era el propietari des de la seva creació. Des de l’ajuntament d’Olèrdola s’ha explicat al club arlequinat que el projecte està pendent dels estudis tècnics previs i que, de moment, encara no es pot concretar res.

La demanda del Sant Pere Molanta s’ha articulat a través de les noves reunions mensuals que el regidor d’Esports de l’ajuntament olerdolenc vol mantenir de manera regular amb els clubs esportius del municipi per a conèixer les seves demandes i inquietuds. Fa pocs dies es va anunciar el projecte de reforma del municipals de Els Pins.

També et pot interessar

Comentaris