‘De poetes, cançonetes’, un espectacle familiar aquest diumenge al Claustre de Sant Francesc

20/09/2023 - 12:05h

Els poemes dits i cantants són molt visuals i fàcils de memoritzar, parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana

De Poetes i cançonetes és un espectacle familiar de poesia i música que mostra la desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, les muntanyes i dreceres i bombolles, moltes bombolles en un espectacle molt participatiu i divertit. Aquesta proposta adreçada al públic familiar arriba aquest diumenge, 24 de setembre, al Claustre de Sant Francesc, a partir de les 12 hores.

Els poemes dits i cantants són molt visuals i fàcils de memoritzar, parlen d’objectes, d’animals, de les estacions, dels astres i també de la vida quotidiana. Pere Quart, Joana Raspall, Miquel Martí i Pol, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí i Marc Granell són els poetes escollits per ser cantants, ballats i coreografiats. De poetes cançonetes estarà interpretat per Alba Grau (veu), Mireia Zamora (cant), Laia Badrenas (piano) i Toni Xuclà (guitarres).

L’entrada a l’espectacle és gratuïta i està adreçada a tot tipus de públic infantil i familiar. L’aforament al Claustre de Sant Francesc és limitat, per la qual cosa es demana puntualitat. A partir de les 11.30h es procedirà a l’obertura del Claustre al públic.

L’acte s’inclou dins la programació del cicle Paraules als Claustres organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, que sempre inclou un espectacle per a públic familiar dins la seva programació.

També et pot interessar

Comentaris