Jazz Club Vilafranca obre nova temporada amb la reconeguda pianista Elisabet Raspall

20/09/2023 - 10:31h

Serà aquest dissabte a l’auditori de Vinseum on hi presentarà el seu darrer treball ‘All Stars’

Jazz Club Vilafranca obre temporada aquest dissabte amb l’habitual coŀlaboració amb el festival L’Hora del Jazz. Enguany, aquest esdeveniment arriba a la 33a edició i serà el 17è any consecutiu que l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna programa un concert a Vilafranca, amb aquest motiu, en una de les sortides que el festival fa fora de Barcelona.

El concert servirà per presentar el darrer projecte de la pianista i compositora Elisabet Raspall, a qui no li ha tremolat gens la mà a l’hora de batejar-lo amb ‘All Stars’, un reforç que pot semblar ostentós però que, més enllà d’una mirada quasi irònica al món del ‘show time’, no deixa de ser un qualificatiu ben escaient. Un trio de primeres espases l’acompanyen en aquesta nova aventura, on torna a firmar unes composicions plenes d’elegància i suggestió. Dani Pérez a la guitarra, Jordi Mestres al contrabaix i Marc Miralta a la bateria. La interacció i la pura complicitat entre els quatre músics converteixen cada peça en una experiència balsàmica. La connexió harmònica és total i la improvisació melòdica, molt activa i creativa. En conjunt, s’origina una sonoritat singular, un llenguatge comú, en què els instruments es fonen els uns amb els altres, trenquen motlles i ens fan viatjar per un món magnètic i imaginatiu.

El concert serà, dissabte, a 2/4 de 9 del vespre a l’auditori de Vinseum. Les entrades es poden comprar anticipadament a https://entrades.vinseum.cat

També et pot interessar

Comentaris