Els Xicots descarreguen el segon 4d8 de la temporada pel seu aniversari

18/09/2023 - 10:25h

Els Xicots continuen avançant la feina per assolir els nous objectius marcats enfocats a recuperar la torre de 7 i el 3d8

Aquest dissabte a la tarda els Xicots celebraven la diada del seu 41è. Aniversari, a la Plaça Jaume I, on hi van descarregar el 4d8. Després de fer-se la foto anual de la colla, i d’enlairar un pilar de 4 de dol, en honor a Esteban Esteve, casteller de la colla que va traspassar el passat mes de juny, els Xicots van obrir plaça amb el quart 7d7 de la temporada, que es va mostrar segur i van completar amb estrenes a nivell de dosos i diverses posicions de baixos i pinya.

En segona ronda van encarar el gran objectiu del dia, el carro gros. Després d’un peu desmuntat a nivell de terços, els Xicots el van enlairar amb decisió, i ja amb l’entrada de dosos, parat, i controlat, es va veure que el castell es completaria amb solvència. I així va ser, amb una canalla ràpida i decidida que el va coronar, i una baixada pis per pis que va anar deixant pas a l’eufòria entre el rotllo vermell, que podia celebrar així el segon 4 de 8 descarregat de la seva represa castellera.

Per finalitzar les rondes de castells, van tornar a completar el 5d7, l’onzè de la temporada. Els vermells van finalitzar l’actuació amb el Vano al pilar de 5. Després que l’any passat només completessin un pilar de 5, enguany ja han superat la barrera dels 10 descarregats consecutius.

Van estar acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i de la Colla Jove de Castellers de Sitges..

Els Bordegassos de Vilanova van fer un intent de 4d7 amb l’agulla, el 4d7, el 3d7, el 5d7 i el pilar de 5. La Jove de Sitges va completar el 4d7 amb l’agulla, el 4d7, el 3d7 i el pilar de 5.

La festa va continuar a Cal Noi Noi on van dur a terme un sopar popular.

Els Xicots segueixen la feina als assajos, per continuar avançant la feina per assolir els nous objectius marcats, enfocats a recuperar la torre de 7 i el 3d8, castells que esperen poder portar a plaça abans de finalitzar la temporada. El proper compromís dels Xicots és el dissabte 30 de setembre, a Sitges, on tenen la intenció de seguir rodant el 4d8.

També et pot interessar

Comentaris