El Club Patí Vilafranca presenta les plantilles dels seus dos equips sèniors

13/09/2023 - 11:09h

El conjunt femení és la gran novetat de la temporada

El Club Patí Vilafranca ha presentat els seus dos equips sèniors que estan a punt d’iniciar la temporada competitiva a les seves respectives categories. L’acte de presentació s’ha dut a terme als terrenys que un dels patrocinadors de l’entitat, Bardinet SA, té des fa poc més d’un any a Sant Marçal (Castellví de la Marca).

La gran novetat d’aquesta campanya 23/24 és el conjunt femení que competirà a Segona Catalana. Entrenat per Enric Batlle i Albert Briva, l’equip ha incoporat diverses jugadores procedents del CP Vilanova (Laura Manzanares, Mariona Chavalés, Paola Pascual o Abril Batlle) i serà el buc insígnia d’una nova estructura d’hoquei femení al CP Vilafranca que es vol convertir en una referència a l’Alt Penedès.

Per la seva banda, la formació masculina, amb el sadurninenc Toni Aranda al capdavant, també encara la temporada amb renovades il.lusions i amb el gran objectiu del retorn a l’OK Lliga. Les incorporacions de Marc Gual (Forte dei Marmi), Sergi Torné (Roller Monza) i Roger Monserrat (Rivas Las Lagunas) són l’eix central d’un nou projecte que també compta amb jugadors ja veterans de la casa com Joan Vázquez, Roger Martí, Marc Palau o Arnau Ribas. El porter Xus Fernández serà, pr segona temporada consecutiva, el far de l’equip des de la porteria.

El president, Fede Insenser, encara la primera temporada completa com a màxim dirigent del club. Va accedir al càrrec al desembre després de la renúncia de Quim Vázquez i ara afronta una temporada amb diferents reptes, sobretot a nivell econòmic, però amb grans dosis d’il.lusió. El conjunt masculí, per cert, comença aquest cap de setmana la temporada oficial amb la disputa del primer partit de la lliga catalana a la Poliesportiva enfront el Sant Feliu de Codines. La lliga catalana serà la primera prova de foc que continuarà després amb la lliga regular a l’OK Plata que arrencarà a mitjans d’octubre.

També et pot interessar

Comentaris