Josep Maria Ribas es postula com a futur president del Club Esportiu Noia

12/09/2023 - 17:15h

L’exalcalde de Sant Sadurní valora encapçalar una candidatura

L’exalcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, es postul.la com a futur president del Club Esportiu Noia. L’actual president del club, Ferran Andreu, no continuarà en el càrrec i aquesta propera tardor es convocaran eleccions per renovar la junta.

Ribas ha confirmat el seu interès per encapçalar una candidatura de consens que estaria formada per membres vinculats a l’esport i la cultura sadurninencs. A més del CE Noia, també portaria les regnes de l’Ateneu. “No podem concretar encara res, però, de moment, les coses estan encarades en aquesta direcció”, ha assenyalat el mateix Ribas. Quedaria acabar de conèixer alguns aspectes interns del club, en especial a nivell econòmic i tancar la llista de persones que formarien la candidatura, però tot sembla indicar que es tracta d’una aposta ferma.

Josep Maria Ribas va ser alcalde de Sant Sadurní d’Anoia durant tres etapes diferents. La primera entre 2011 i 2013, la segona entre 2017 i 2019 i la tercera i última entre 2019 i 2022. Va entrar a l’ajuntament de Sant Sadurní com a regidor d’ERC el 2003 i, a més d’alcalde, també va ocupar la regidoria d’Esports durant el govern amb el PSC.

Al llarg de la seva vida també ha estat vinculat amb les transmissions esportives del mateix CE Noia.
La convocatòria d’eleccions i el canvi a la presidència marcarà l’inici d’una nova etapa institucional al club sadurninenc. A nivell esportiu el club continuarà buscant un títol que permeti engrandir la història de l’entitat penedesenca.

També et pot interessar

Comentaris