Rovell d’Ou presenta un videoclip del seu darrer treball ‘Jarana Rock’

07/09/2023 - 16:04h

El grup d’animació desprèn una diversió total i fa un repàs de les cançons del seu tretzè treball discogràfic

El grup d’animació infantil Rovell d’Ou ha presentat aquesta setmana el seu darrer videoclip, on repassa fent un popurri la majoria de temes inclosos en el seu tretzè treball discogràfic, Jarana Rock. Manel Mira ha estat el productor d’un treball de poc més de tres minuts en què el grup desprèn molta xerinola i diversió.

El cantant i animador infantil Jordi Bové explicava que el videoclip va ser gravat el juny passat durant una jornada molt divertida i que durant tot aquest estiu han estat portant el Jarana Rock per diferents municipis de Catalunya. La gira del darrer disc l’acabaran aquest mes a Montblanc, Espot i Avinyó, amb un total de 20 parades per tot el territori català.

Per la seva banda, Mira explicava que el vídeo repassa els onze temes del darrer disc del grup a través d’un argument on els mateixos membres del grup protagonitzen una història on s’homenatja el grup mateix que porta ja tantes dècades dalt de l’escenari. Una història en què els components del grup s’enregistren ells mateixos al voltant d’una gran festa. En definitiva, un caos metafòric que busca sempre la gresca constant. “El que volem és que la gent es diverteixi veient el videoclip”, assegurava Jordi Bové. Cançons pròpies, covers i, en definitiva, una varietat musical en què el rock és el predominant. El treball es pot visionar a través dels canals Youtube, Instagram, Tik Tok i Facebook i de manera física el CD a través del web del grup espectaclesinfantils.es.

També et pot interessar

Comentaris