El torneig Joan Marquès recupera el format de quatre equips amb semifinals i final

07/09/2023 - 13:00h

Hi participen Monjos BC, SE Casal, CE Gelida i UE Horta

Aquest cap de setmana torna a celebrar-se una nova edició del torneig de bàsquet Joan Marquès. La competició de pretemporada reunirà quatre equips, recuperant així el format que el torneig tenia uns anys enrera amb les semifinals dissabte i el partit pel tercer i quart llocs i la final, diumenge. Jugaran Monjos BC, Societat Esportiva Casal, CE Gelida i la Unió Esportiva Horta berceloní.

Els partits de semifinals de dissabte es disputaran al pavelló Joan Marquès de Vilafranca. A les 5 de la tarda s’enfrontaran Casal i UE Horta i a 3/4 de 7 de la tarda ho faran Gelida i Horta. Diumenge, els duels pel tercer i quart llocs (2/4 de 6 de la tarda) i la final (7 de la tarda) tindran com escenari el pavelló municipal de Santa Margarida i Els Monjos. Els ajuntaments de Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos col.laboren en l’organització del torneig.

El Joan Marquès servirà com a presentació al públic dels tres equips comarcals i permetrà també veure els primers derbis de la temporada. Els Monjos BC repetix aquesta temporada participació a Primera Catalana i, sobre el paper, és el favorit per guanyar el torneig. SE Casal i CE Gelida competiran a Segona Catalana.

També et pot interessar

Comentaris