El Patí Monjos presenta aquest dissabte els seus equips i la nova junta directiva del club

06/09/2023 - 17:00h

Es disputa la tercera edició del Torneig Penyafel

Aquest dissabte se celebra la tercera edició del Torneig Penyafel a Santa Margarida i els Monjos. Organitzat pel Club Patí Monjos, la cita serveix com a pòrtic de la temporada oficial del club mongenc.
Estan previstos triangulars de benjamins, alevins i infantils, un quadrangular de juvenils i dos duels de categoria sènior. Un CP Monjos-CP Vilafranca de Tercera Catalana (2/4 de 6) i l’enfrontament entre el primer equip del CP Monjos (Primera Catalana) i el CE Vendrell (OK Plata) a 3/4 de 8.

A més dels diferents partits, es presentaran tots els equips de l’entitat i es faran públics els nous uniformes que ha ideat el dissenyador local Narcís Cabré. Serà també el primer acte formal de la nova junta, que encapçala des del juny Josep Maria Guillén i que completen Sergi Casadevall, Gemma Troyano, Raimon Sendra, Xavier Freixedas i Jéssica Peñalver.

En l’apartat esportiu, el primer equip també ha viscut canvis durant l’estiu. Xavier Nicolás ‘Nico’ és el nou entrenador i s’han incorporat els jugadors Dani Ferrer (Sant Ramon), Biel Fernández (Igualada), Ferran Puig (Masquefa), Pau Romagosa (CP Vilafranca) i Otto Platz (Coutras). Segueixen de la passada campanya Roger Nogué, Gerard Rojo, Toni Massip, Pol Escoda, Enric Martí i Jordi Masoni.

També et pot interessar

Comentaris