El Vendrell inverteix 60.000 mil euros en la millora d’instal.lacions esportives municipals

05/09/2023 - 17:00h

Més accessibilitat i ampliació de l’espai de fitness

Durant el mes d’agost s’han realitzat diverses millores a les intsal.lacions esportives municipals de l’avinguda del Camp d’Esports amb una inversió de 60.000 euros. Les actuacions s’han focalitzat en dos punts bàsics, l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i l’ampliació de l’espai fitness.

D’aquesta manera, s’ha facilitat l’accés a l’ascensor i a la pista d’atletisme, s’ha creat una nova plaça d’aparcament per a persones amb discapacitat, s’ha habilitat un vestidor per a persones amb mobilitat reduïda amb accés directe a la piscina i s’han adaptat dutxes a la planta baixa i els vestidors de la primera planta, amb la creació també d’espais preferents.

Per altra banda, s’ha obert una sala específica per a la pràctica de “power-lifting” i pes lliure a la planta baixa, un canvi que, al mateix temps, ha permès ampliar els pasadissos de la sala fitness. Properament també s’instalarà una “hand-bike” portàtil.

El regidor d’Instal.lacions Esportives, Alex Barrera i la regidora d’Entitats Esportives, Mariona Figueras, van conèixer de primera mà les millores que s’han dut a terme i van aprofitar la visita per parlar amb alguns usuaris sobre les actuacions que s’han fet i quins aspectes es poden millorar.

“Volem donar un salt de qualitat dels equipaments esportius de la ciutat per posar en valor l’esport vendrellenc, dotant-lo dels mitjans necessaris”, va explicar el regidor Alex Barrera al finalitzar el seu recorregut.

També et pot interessar

Comentaris