El Xoc Cultural enceta temporada amb una iniciativa artística internacional

05/09/2023 - 14:13h

La programació d’activitats del Xoc Cultural enceta temporada aquest dijous 7 de setembre amb una iniciativa artística global anomenada See the Big Picture (StBP)

Sota el lema “La creativitat uneix a totes les persones”, el projecte convida a artistes professionals i aficionats a promoure l’empatia, la cooperació i la solidaritat entre les nacions a través de l’art. Defensen que perquè existeixi una societat pacífica és fonamental poder posar-se en la pell d’una altra persona i intentar veure el món a través dels seus ulls.

See the Big Picture va néixer l’any 2015, impulsada per l’artista Desmond Doyle i l’ONG austríaca Art Mine, amb l’objectiu d’arribar a artistes de tot el món perquè comparteixin la seva visió personal del planeta.

La mostra es podrà veure a la casa de cultura Mas Catarro fins al 27 d’octubre, els dilluns de 18 a 21 h i de dimarts a divendres de 16 a 21 h. Durant aquest període es duran a terme activitats paral·leles amb les escoles del municipi.

La inauguració del Xoc Cultural es farà aquest dijous 7 de setembre, a les 19 h, amb la presència de Desmond Doyle, representació de l’ONG austríaca Art Mine i col·laboració musical de Roger Subirana.

També et pot interessar

Comentaris