Nike vestirà per primera vegada el Futbol Club Vilafranca

23/08/2023 - 17:28h

El degà presenta una primera equipació innovadora amb les quatre barres catalanes i una segona amb el blau de l’escut del club

La marca Nike vestirà per primera vegada el FC Vilafranca. Aquesta dimarts la junta directiva presentava a Cal Figarot la primera i segona equipació del degà penedesenc que l’any vinent compleix 120 anys d’història. Amb un disseny innovador la vestimenta manté els orígens i la primera equipació portarà les quatre barres catalanes jugant amb el groc i vermell i la segona vestimenta serà tota de color blau jugant amb el tercer color que porta l’escut del club amb els pantalons de color vermell i blau, respectivament. Des de la directiva els dies de partit es posarà a disposició dels socis i aficionats la possibilitat d’adquirir la samarreta oficial del club per uns seixanta euros. També es pot demanar a través del correu comunicacio@fcvilafranca.cat. A l’acte que es va fer al pati de cal Figarot també es van presentar els polos de passeig i del cos tècnic de colors vermell i blanc.

A la presentació el president de l’entitat, Manel Ortiz, assenyalava que l’objectiu per aquesta temporada és que l’equip competeixi i “tornar a ser un equip referent a la tercera” i sobretot que l’equip es mostri fort com a local, un fet que de retruc faria “que la gent tornés a baixar al municipal”. La plantilla ofereix fins a 15 noves incorporacions i Ortiz toca de peus a terra i no vol fer volar coloms malgrat que parla d’estar a les posicions altes de la classificació. Finalment va explicar que els primera partits de lliga de setembre es jugaran en dissabte a la tarda i la resta de la temporada els diumenges a les 12 del migdia.

També et pot interessar

Comentaris