Manel Atserà exposa a l’Aula de Cultural del Fòrum Berger Balaguer

22/08/2023 - 11:30h

L’artista vilafranquí va ser seleccionat pel jurat a l’edició del Firart 2022 i ara presenta a Vilafranca la seva obra

L’Espai cultural Fòrum Berger exposarà les pintures de Manel Atserà, artista seleccionat pel jurat de l’edició del Firart 2022, que també estava representat per la Fundació Pinnae i que va acollir a 39 artistes de vàries disciplines.

Continuant amb el calendari d’exposicions programades per aquest 2023 al Fòrum Berger, aquest divendres a les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació de la mostra “Dionís, el contacte de l’home amb el que la natura amaga” de l’autor Manel Atserà a càrrec de Montse Juvé professora i crítica i historiadora de l’art.

Sota aquest el títol de l’exposició, Atserà ha volgut experimentar l’essència dionisíaca, un Déu que experimenta tot el que vol dir humà, un vaivé entre la foscor i la llum, entre la raó i l’irracional. Lluny de la màgia religiosa per on transita, un Déu molt humà, més que tota Olímpia coneguda.

L’obra de l’artista que des de molt jove s’expressa amb el dibuix i la pintura mitjançant tècniques molt diverses, sempre ha tingut interès a experimentar amb tots els moviments o ismes, però sempre retornant a l’art clàssic, com a origen de l’art contemporani.

Manel Atserà va néixer a Vilafranca del Penedès el 1972 i és llicenciat en Arts Plàstiques Superiors a l’Escola d’Art de Vilafranca. L’exposició estarà oberta al públic fins al diumenge 15 d’octubre.

També et pot interessar

Comentaris