Doblet de castells de set i mig dels Xicots de Vilafranca

21/08/2023 - 09:45h

Els de la camisa vermella s’anoten el segon 7d7 de la temporada a l’actuació a Vilafranca i ja preparen les actuacions de festa major

Aquest passat cap de setmana els Xicots van tenir un doblet d’actuacions, amb el resultat de tres castells de gamma de set i mig, i tres castells de set bàsics. La primera diada va ser dissabte a la tarda a Vilafranca, la de Pre-Festa Major Vilafranquina, a la plaça constitució, acompanyats dels Bous de la Bisbal i els Castellers del Foix de Cubelles, amb qui compartien plaça per primera vegada. Els Xicots van obrir plaça amb el vuitè 5d7 de la temporada, que de nou es va mostrar segur, i castell que s’ha convertit en un dels que està donant més “joc” a la colla vilafranquina.

En segona ronda van encarar el segon 7d7 del curs, castell que es va executar amb gran seguretat, i amb molt bones mides. Per finalitzar les rondes de castells, van tornar a completar el 4d7. Els vermells van finalitzar l’actuació amb vano al pilar de 5, el primer vano que fa la colla des de la temporada 2019, i van afegir-hi tres pilars de 4 finals.

Els Bous de la Bisbal i els Castellers del Foix van fer dos completes actuacions de castells de sis pisos.
I diumenge a la tarda van ser per 21è any a la Festa Major de Castellbisbal, on actuen com amfitrions per la gran relació que tenen amb la ciutat. Hi van tornar amb el 4d7, pensant en el de 8 pisos, essent el 12è de l’any. Van seguir amb el novè 5d7 descarregat i van acabar amb el 3d7, també completat sense cap complicació. Van acabar amb el pilar de 5, que enguany ja han completat en 7 ocasions, important dada, ja que l’any passat tot just en van poder completar un de solitari.

Els Castellers de Molins de Rei i els Castellers de Mediona van fer també dos completes actuacions de castells de sis pisos.

Els Xicots segueixen la feina als assajos, darrera setmana abans de l’esperada Festa Major Vilafranquina, el dimarts i dimecres a les 9 de la nit, i el divendres a les 10.

A nivell social apuntar que aquest dilluns a les 8 de la tarda alçaran un pilar en honor a Sant Fèlix en la seva ruta de casa del darrer administrador, a Santa Maria, ja que passarà per davant de Cal Noi Noi.
I també organitzen de nou la “Red Summer Party” per celebrar l’aniversari de Cal Noi Noi, divendres a la tarda amb inflables per la canalla, i després de l’assaig festa amb DJ a la plaça Milà i Fontanals, dins els actes previs de la Festa Major de Vilafranca 2023.

També et pot interessar

Comentaris