Els Xicots de Vilafranca engeguen la campanya amb el hashtag #Batecvermell

14/08/2023 - 12:20h

La colla de la camisa vermella busca captar noves camises amb l’objectiu descarregar el 4d8 per festa major

La cap de colla dels Xicots de Vilafranca, Tamara González, ha anunciat aquesta setmana que el gran objectiu dels Xicots de Vilafranca és descarregar el 4d8 que a La Granada només es va poder carregar. Les proves a assaig són positives i ara només cal fer un treball “mental i creure’s el castell”, assegurava González tot afegint que la colla està treballant altres estructures noves com la torre de set o el 3d8 però que ja anirien fins a finals de temporada. En aquest sentit, i parlant de novetats la colla vilafranquina està assajant un possible 4d7 íntegrament fet per dones i que podria anar a plaça el 31 d’agost, un fet totalment inèdit per la colla.

Precisament, aquests dies la colla comença diferents actes i actuacions amb la mirada posada en la festa major vilafranquina i amb la campanya #Batecvermell per tal de captar el màxim de camises. Així, els Xicots actuen aquest dimarts, 15 d’agost a Castelldefels. Dissabte ho faran a la plaça de la Constitució amb els Bous de la Bisbal i els Castellers del Foix, com a colles convidades. En acabar es farà una botifarrada popular a la plaça Milà i Fontanals. L’endemà s’actuarà a Castellbisbal.

El divendres 25 d’agost tindrà lloc un assaig especial previ a festa major. Abans, però serà la RedSummerParty l’acte que obrirà el dia de l’aniversari de Cal Noi Noi amb activitats infantils obertes a tothom a partir de les 6 de la tarda. Al vespre, després de l’assaig festa amb Dj. L’endemà, la colla participarà a la penjada d’estelades tot fent un pilar a la plaça de Jaume I. Precisament aquest dia, el 26 d’agost es farà un assaig especial per la festa major petit amb esmorzar per la canalla.

La colla ha fet un vídeo que ja corre per les xarxes animant a la gent a acostar-se als assajos previs a la festa major.

https://drive.google.com/file/d/1FKMPRmZodswdl43sJ6MlpwTFdHesf88Y/view?invite=CJeowJ4I&ts=64da0591

També et pot interessar

Comentaris