Cloenda del 20è Festival Música a les vinyes amb un segon concert memorable

09/08/2023 - 18:02h

Ignasi Terraza al piano va impressionar el públic de Torre-Ramona, al costat de tota una llegenda del jazz, el saxofonista Scott Hamilton

Espectacular celebració del 20è aniversari del Festival Música a les vinyes, amb les entrades exhaurides i un concert memorable. Una vegada més Ignasi Terraza al piano va impressionar el públic de Torre-Ramona, al costat de tota una llegenda del jazz, el saxofonista Scott Hamilton, més el swing d’Esteve Pi a la bateria i amb la col·laboració de la seductora veu de Mar Vilaseca. Cal destacar l’estrena d’un tema de l’Ignasi dedicat al Festival “El blues de les vinyes i el préssec”. Un concert de cinc estrelles.

En acabar l’actuació, els espectadors van gaudir del tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, on van tastar producte local ofert en feliç maridatge: vi del celler Carles de Lavern, cava dels cellers: Fèlix Massana Ràfols, Cellers Carol Vallès, Cava Guilera, El Mas Ferrer, Maspujadó i Oliver Viticultors, i Préssec d’Ordal dels productors: Cal Pau Jan, Família Esteve Ràfols i Cal Baldiri.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris