Diumenge arrenca el 47è Festival de Música del Baix Penedès

09/08/2023 - 13:49h

Serà a l’església de l’Assumpció de Segur de Calafell amb el concert d’òpera a càrrec de Montserrat Martí

Aquest diumenge, a les 10 de la nit, arrenca a l’església de l’Assumpció de Segur de Calafell el 47è Festival de Música del Baix Penedès amb un concert d’òpera a càrrec de Montserrat Martí Caballé, filla de la llegendària Montserrat Caballé, que presenta un recital d’òpera i sarsuela juntament amb el baríton Luís Santana.

El programa escollit és una successió de fragments d’obres de diversos compositors com ara Verdi (La Traviata), Donizetti, Rossini, Mozart, Obradors, Falla, Panella, Giménez, Serrano i Torroba. Estaran acompanyats de Víctor Carbajo al piano. El segon concert serà el diumenge 20 d’agost amb la Festival Chamber Orchestra of Europe. És una formació dirigida per Horst Shom que interpretarà peces d’autors reconeguts com ara Mozart, Puccini, Bizet, Piazzola o Morricone.

El festival es tancarà el diumenge 27 d’agost amb l’actuació de Simona Todaro Pavarotti. Neta del considerat millor cantant líric de la història, Simona Todaro, avui amb 49 anys, no oblida ni un sol dia el seu ‘nonno’ i en la seva memòria presentarà un sentit homenatge ple d’afecte, respecte i admiració al costat de la mezzosoprano Beatriz Gimeno i el pianista Víctor Carbajo. En aquest cas s’interpretaran fragments de reconegudes peces d’òpera, sarsuela i cançons napolitanes.

També et pot interessar

Comentaris