Atlètic Vilafranca i Sant Pere Molanta signen un acord per col.laborar a nivell esportiu

04/08/2023 - 15:28h

El club arlequinat entra a formar part de l’organigrama de l’Atlètic

Les directives de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca i del CFP Sant Pere Molanta han arribat a un acord de col.laboració tècnico-esportiva entre els dos clubs que busca oferir noves sortides a jugadors prometedors del futbol altpenedesenc. L’acord contempla la integració del l’equip sènior del Sant Pere Molanta a l’organigrama de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. No es tracta d’una fusió perquè reglamentariament es inviable, però sí que es busca una col.laboració fluida entre les entitats amb la idea conjunta de “seguir potenciant els nois sub-23 de la comarca amb aspiracions esportives”.

El document de treball que han signat Atlètic i Molanta contempla igualment la col.laboració de la Fundació en la difusió del futbol femení entre les noies del municipi d’Olèrdola. Aquesta primera temporada es crearà un equip femení que no competirà en lligues federades, sino que només jugarà duels de caràcter amistós. De cara a la campanya 24/25, l’objectiu és disposar d’un nou equip femení federat.

L’acord s’ha estat treballant durant els últims dos mesos i aquesta mateixa setmana s’ha acabat rubricant amb el vist i plau de l’Ajuntament d’Olèrdola i dels gestors de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. El president del Sant Pere Molanta, Rai Sadurní, ha assenyalat que “la col.laboració ens permetrà garantir el futur del nostre club i també oferir sortides a jugadors joves de la comarca”.

També et pot interessar

Comentaris