Laura Rodríguez es converteix en la primera presidenta del CF La Granada en els seus 104 anys d’història

03/08/2023 - 18:00h

Va ser jugadora del club grana durant quatre temporades

El CF La Granada té des d’aquesta setmana la primera presidenta dels seus 104 anys d’història. Laura Rodríguez ha agafat el relleu de Dìdac Pinyol al capdavant del club grana i inicia un mandat amb idees noves i ganes de consolidar el projecte de l’entitat.

Rodríguez va ser jugadora de l’equip femení durant quatre temporades. L’arribada de la pandèmia va fer desaparèixer la formació grana i ella va decidir canviar d’aires, però la seva vinculació amb el club és gran. Abans de jugar a La Granada ho va fer a la UE Pla del Penedès i al CF Quintinenc i, després de deixar les granes, al CF Subirats.

Laura Rodríguez encapçalarà una junta de 8 persones. Ella i la major part dels nous membres de la directiva van començar a treballar pel club ara fa dos anys quan, aprofitant la celebració del centenari, van dedicar-se a col.laborar en l’organització. “Jo personalment vaig començar a donar un cop de mà fa dos anys coincidint amb el sopar del centenari i, des de llavors, no he parat”, explica.

Tant ella com al resta de la nova junta es van implicar de forma decidida en el club quan van veure que el fins ara president, Dídac Pinyol, s’havia quedat molt sol al capdavant de la institució. “Durant la pandèmia va anar plegant tothom i el Dídac es va quedar sol portant el club. Es impossible que una persona sola pugui assumir la feinada ingent que representa una entitat com la nostra”.

La nova dirigent es mostra molt “il.lusionada” de poder portar a terme tots els projectes que hi ha damunt de la taula. Un d’aquests projectes és el de tractar d’ascendir l’equip femení a Primera Divisió. “De fet aquesta passada temporada ja ho havíem aconseguit, però la FCF va canviar els criteris i, al final, ens hem quedat a Segona”, assenyala.

Laura Rodríguez és, de moment, l’única presidenta en actiu d’un club de futbol penedesenc. Abans que ella hi hagut alguns altres exemples a la comarca, però encara és un terreny on fa falta donar passos endavant de manera més decidida. L’alcalde de La Granada, Joan Amat, va recordar que “és un moment històric pel club”. Amat va ser en el seu dia delegat del primer equip de l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris