Dur comunicat de Pol Retamal contra la seva definitiva exclusió del mundial de Budapest

03/08/2023 - 14:15h

Podia entrar per la classificació d’atletes convidats per World Athletics

L’atleta de Sant Martí Sarroca, Pol Retamal, ha esclatat avui quan s’ha conegut de manera oficial la llista de participants espanyols de cara al mundial de Budapest que es disputa entre el 19 i 27 d’aquest mes. La RFEA només ha tingut en compte els criteris de mínimes que va establir el mateix ens federatiu per estar present a la cita hongaresa i ha desestimat el fet que Retamal ocupi el lloc 40 de 48 atletes convidats per la Wolrd Athletics per a estar present al campionat.

Es el segon any consecutiu que el penedesenc es queda fora del mundial per un motiu similar. L’any passat a Eugene ja va patir la frustració de no poder competir i ara torna a viure el mateix sentiment. Retamal ho ha expressat en un comunicat que ha fet públic a les xarxes socials.

El de Sant Martí Sarroca va guanyar el passat cap de setmana el campionat d’Espanya dels 200 llisos a Torrent marcant un temps de 20″48 a la final. A les semifinals n’havia marcat un de 20″40. La RFEA va fixar els 20″30 com a mínima per estar a Budapest.

També et pot interessar

Comentaris