Actua posa en marxa un programa d’inserció laboral per a dones

03/08/2023 - 12:30h

S’atendran fins a un total de 40 inscripcions per als municipis de Sant Martí, Torrelles de Foix, Sant Quintí de Mediona, Subirats i Vilafranca

Actua posa en marxa un projecte destinat a les dones, on els punts d’actuació seran a diferents municipis de l’Alt Penedès. En concret a Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Sant Quintí de Mediona, Subirats i Vilafranca. Un projecte on s’atendran un total de 40 dones.

Les dones destinatàries hauran d’estar desocupades, inscrites com a demandants d’ocujpació al SOC i empadronades als municipis esmentats. Dins el projectes es podran realitzar 3 itineraris diferents: General (taller de competències transversals i una sessió d’informació sobre el mercat laboral); Economia verda (taller de competències en ocupacions d’economia verda i una sessió d’informació sobre el mercat laboral); i digital (tallers de competències en ocupacions digitals i una sessió d’informació sobre el mercat laboral).

L’objectiu principal del projecte és la inserció laboral de les dones participants al projecte. Per poder participar cal posar-se en contacte al correu bbelles@actua.coop.

També et pot interessar

Comentaris