Espanya buscarà reeditar el títol de campió d’Europa sub-17 amb tres jugadors del CE Noia

02/08/2023 - 18:25h

A la selecció hi són Pau Andreu, Max Moreno i Oriol Bou

Els jugadors del CE Noia Pau Andreu, Max Moreno i Oriol Bou disputaran amb Espanya entre el 28 d’agost i el 2 de setembre el campionat d’Europa sub-17. Els tres penedesencs han estat seleccionats per l’entrenador Javier Sama per participar en un campionat que reunirà les 8 millors seleccions del continent. Espanya és el vigent campió després del triomf que va aconseguir el setembre de l’any passat a l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia guanyant a la final Portugal (7-6).

A més dels sadurninencs Pau Andreu i Max Moreno i del vilafranquí Oriol Bou, l’equip espanyol el formen els porters Adrià Alvarez (FC Barcelona) i Martí Pallejà (Reus Deportiu) i els jugadors Quim Gabarró (FC Barcelona), Marc Zanón (Manlleu), Yeray Roig (Vila-seca), Albert Molera (Caldes) i Ian Hidalgo (Manlleu).

El sistema de competició és el mateix que es va aplicar en el recent europeu absolut de Sant Sadurní. Al grup A hi seran les quatre millors seleccions (Espanya, Portugal, Itàlia i França) i al grup B, les quatre restants (Suïssa, Anglaterra, Alemanya i Andorra).

El duels de la primera fase d’Espanya són davant França (dilluns 28 d’agost), contra Portugal (dimarts 29 d’agost) i contra itàlia (dimecres 30 d’agost). Els quarts de final es jugaran el dijous 31 d’agost, les semifinals el divendres 1 de setembre i la final, el dissabte 2 de setembre.

També et pot interessar

Comentaris