El bo i millor de l’havanera té una cita aquest cap de setmana a Calafell

31/07/2023 - 10:30h

Els grups més rellevants del món de l’havanera actuen aquest divendres i dissabte a la platja de Calafell dins de la divuitena edició de la Cantada de la Costa Daurada

Els grups més rellevants del món de l’havanera es tornaran a trobar a Calafell aquest cap de setmana amb motiu de la celebració de la divuitena edició de la Cantada de la Costa Daurada, una cita imprescindible del gènere i la més important del sud de Catalunya, a més de l’única que té la singularitat de celebrar-se en dues jornades consecutives. També és coneguda per ser oberta a altres gèneres musicals, integrats en l’anomenada “cançó de taverna”, que va més enllà de l’havanera tradicional. I per donar veu a les dones intèrprets.

Les actuacions es faran a la sorra de la platja, a tocar del monument al Pescador (Passeig Marítim, entre els carrers Mallorca i Carme). Començaran a les 22.30 hores i l’entrada és gratuïta. L’organització instal·larà 2.000 cadires per poder seguir les actuacions i l’accés s’obrirà a les 19 hores. A més, la Cantada podrà seguir-se en directe per la Xarxa de Televisions Locals. Els grups que actuaran avui divendres, són: Port Bo, Neus Mar i Barca de Mitjana i per dissabte seran Arjau, Americanus i Els Cremats.
Una de les novetats d’aquesta edició és que el grup Arjau hi presentarà el seu darrer treball, “Gaudint Bastons”. La Cantada és organitzada per l’Ajuntament de Calafell, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració del Bot Salvavides de Calafell.

També et pot interessar

Comentaris