EF Calafell i CF Calafell signen un acord de filiació per unificar les estructures dels dos clubs

27/07/2023 - 19:32h

L’acord té com objectiu potenciar el futbol al municipi

L’Escola de Futbol Calafell i el Club de Futbol Calafell han signat un acord de filiació que busca potenciar el futbol al municipi i posar el punt i final a anys de desavinences i problemes. L’acord contempla la integració del primer equip del CF Calafell a l’estructura de l’Escola de Futbol per així crear una base sòlida que ofereixi sortides als futbolistes de l’escola i, al mateix temps, enforteixi el potencial organitzatiu i esportiu de l’històric CF Calafell.

L’acord de filiació el van signar els presidents dels dos clubs, Guillem Ríos (EF Calafell) i Luis del Fresno (CF Calafell) i el van rubricar la nova regidora d’Esports de l’Ajuntament calafellenc Júlia Fernández i el mateix alcalde, Ramon Ferré. L’alcalde va valorar de manera molt positiva “l’esforç dels responsables dels dos clubs per arribar a l’acord” i va afegir que “simplifiquem tota l’estructura de futbol del municipi i al mateix temps, creem un club molt potent amb molt bones perspectives de futur”. Es va lamentar igualment del fet que durant els darrers anys s’han viscut situacions i dificultats que “esperem que no es tornin a repetir com el fet que el CF Calafell hagi d’anar a jugar lluny del municipi”.

Entre els aspectes simbòlics de l’acord de filiació que més destacarà la propera temporada hi haurà el de la inscripció que lluiraran tots els equips del club. Es podrà llegir “Junts fem un gran equip” a la part davantera de la samarreta.

L’acte simbòlic de signatura de l’acord també va servir per a presentar el nou entrenador del primer equip de l’entitat, el vilafranquí Pere Costa. Tant Guillem Ríos com Luis del Fresno van mostrar-se molt satisfets de poder tenir Costa a l’estructura de l’entitat i van recordar que “és un tècnic de gran prestigi que ja va aconseguir l’ascens del juvenil de l’Escola de Futbol Calafell a Primera Divisió ara fa dos anys. Estem segurs que aportarà molt aquesta nova temporada”.

També et pot interessar

Comentaris