‘Poemari per acordió’, dins el cicle Paraules als Claustres

27/07/2023 - 18:08h

La companyia MINIMíssima presenta aquest divendres al Claustre de Sant Francesc una combinació de poesia, música i dansa

La Companyia MINIMíssima presenta avui divendres, a les 21 hores, el seu espectacle Poemari per acordió. Una proposta multidisciplinar que combina poesia, música, dansa i gràfica animada. Inicialment formada per un sol component, el poeta i acordionista Gerard Díaz, La Companyia se centra en la música d’arrel, però des del 2018 s’ha anat enriquint i modificant amb aportacions de músics, poetes, ballarins, il·lustradors i altres artistes que hi col·laboren. Aquest divendres, al Claustre de Sant Francesc participaran de l’espectacle Poemari per acordió l’artista Pepon Meneses, amb la seva gràfica animada, i els ballarins Lali Mateu i Roger Cusidó, els quals han desenvolupat el concepte de la poesia gestual.

Per primera vegada, a Vilafranca, es troben aquests quatre artistes per unir els aprenentatges dels darrers anys en un sol espectacle de poesia, música, dansa i arts visuals al voltant del llibre/disc titulat Poemari per acordió, publicat a la tardor de 2022.

Gerard Díaz, lutier de formació (arqueter) és músic autodidacte i poeta accidental. Pepon Meneses és il·lustrador i animador. Algunes de les seves obres s’han projectat en festivals especialitzats, com Dérapage 16, a la Cinémathèque Québécoise de Mont-real, o al Festival NRMAL, a Ciutat de Mèxic. Lali Mateu, inicia la formació en dansa als set anys a l’Esbart Sant Cugat. Es forma en dansa contemporània, dansa clàssica i flamenc. Roger Cusidó és director d’Andança de Sant Cugat del Vallès, entitat que treballa per recuperar la dansa i festes tradicionals. Les entrades a l’espectacle Poemari per acordió costen 4€ i es poden adquirir per internet a https://espectacles.vilafranca.cat o una hora abans de l’inici de l’espectacle al Claustre de Sant Francesc.

També et pot interessar

Comentaris