Ignasi Terraza presenta un trio inusual al segon concert del Música a les Vinyes

26/07/2023 - 17:00h

El reconegut pianista s’acompanya de tres músics en un concert que tindrà lloc aquest dissabte a Torre-Ramona

Aquest dissabte, a les 22.30h, els artistes, Ignasi Terraza, Scott Hamilton, Esteve Pi i Mar Vilaseca, portaran un concert molt especial al poble medieval de Torre-ramona (Subirats). La proposta musical “Unusual Trio and Guest” és un concert exclusiu per celebrar el 20è aniversari del Festival. Una vegada més la sensibilitat i les improvisacions d’Ignasi Terraza al piano, amb un domini espectacular de la mà esquerra, acompanyat per la imaginació i el so càlid del saxofonista Scott Hamilton, el feeling i el ritme de la bateria d’Esteve Pi, més la veu prodigiosa, fresca i sofisticada de la convidada Mar Vilaseca, faran d’aquest espectacle tot un repte.

A “Unusual Trio and Guest” es mostra una gran varietat d’estils dins del jazz, explorant les seves possibilitats sense contrabaix. En acabar l’actuació, els espectadors gaudiran del tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, amb degustacions de vi i cava dels cellers de Subirats: Carles de Lavern, Cellers Carol Vallès, Cava Guilera, Fèlix Massana Ràfols, El Mas Ferrer, Maspujadó i Oliver Viticultors, combinat amb Préssec d’Ordal, productes exquisits oferts en feliç maridatge.
La venda d’entrades es fa al web subirats.cat/botiga/ En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les Vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris