La Xarxa de Negocis de la Cambra de Comerç de Barcelona arriba a l’Alt Penedès

20/07/2023 Empresarios del Alt Penedès (Barcelona).. La territorial a l’Alt Penedès (Barcelona) de la Cambra de Barcelona ha creat una xarxa de negocis, amb la qual preveu impulsar aliances empresarials a la comarca, informa en un comunicat aquest dijous. ECONOMIA CÁMARA DE BARCELONA
24/07/2023 - 18:00h

Es una iniciativa que busca crear sinergies entre el teixit empresarial

La Cambra de Comerç de Barcelona a l’Alt Penedès ha presentat la Xarxa de Negocis Cambra. Es tracta d’una iniciativa territorial que té com a propòsit promoure les sinergies entre el teixit empresarial per cocrear i créixer de forma col.laborativa.

Es busca, sobretot, compartir oportunitats de negoci per crear aliances i establir ponts amb altres iniciatives de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competivitat al mercat. En concret, la proposta basa la seva activitat en trobades de reunió setmanals on els integrants de la xarxa comparteixen idees i reptes tot configurant noves aliances.

El projecte que ara aterra al Penedès es va iniciar el 2022 i ja compta amb més de 160 empresaris i empresàries adherits que es distribueixen en els fins ara set grups de treball actius distribuits entre les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Maresme.
De fet, fruit de l’activitat liderada per aquests equips, la Xarxa ha contribuït a generar negoci per un valor de més d’un milió d’euros, gràcies a l’establiment de més de 500 iniciatives de negoci tancades en el marc del projecte.

L’objectiu de la Xarxa de Negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi. Per aquest motiu, els equips compten amb un seguit d’activitats promotores d’aliances entre els membres participants.

En primer lloc, la xarxa compta amb reunions setmanals presencials d’una hora on els membres intercanvien negocis i col.laboren conjuntament. A més, la comunitat també disposa d’una aplicació mòbil, un entorn privat i exclusiu per als membres, per dinamitzar l’intercanvi de negocis. Finalment, per crear sinergies amb altres membres del mateix sector d’altres xarxes territorials, s’organitzaran diferents esdeveniments sectorials.

També et pot interessar

Comentaris