El CE Noia presenta Xavi Rovira, Humberto Mendes i Iván Morales com a nous jugadors de l’equip

12/07/2023 - 20:56h

Les tres incorporacions cobreixen les baixes de Mitjans, Ballart i Gil

El CE Noia 23/24 ha presentat els tres fitxatges que reforçaran la plantilla sadurninenca de cara a la propera lliga. Xavi Rovira (CH Caldes), Iván Morales (PAS Alcoi) i Humberto Mendes (CP Calafell) són les cares noves d’un Noia que, una temporada més, buscarà entrar en alguna final i aconseguir un títol.

Xavi Rovira és un experimentat jugador de l’OK Lliga que ha fet la pràctica totalitat de la seva carrera esportiva a les files del CH Caldes. Ara, amb 29 anys, ha decidit acceptar l’oferta del conjunt de Sant Sadurní on tractarà de refrendar els seus bons números de golejador i de llançador de directes.

Per la seva banda, Iván Morales és un dels jugadors amb major projecció de l’hoquei estatal. Va començar a l’Arenys de Munt i ara fa dues temporades es va incorporar al PAS Alcoi. Amb 23 anys torna a Catalunya per completar una plantilla de molt potencial.

El tercer fitxatge penedesenc és un vell conegut de l’afició d l’Ateneu. Es tracta de l’angoleny Humberto Mendes que les dues últimes campanyes ha militat al CP Calafell. Mendes ja va jugar al CE Noia durant tres temporades (2016/17, 2017/18 i 2018/2019) fins que va decidir canviar d’aires i marxar al CH Girona i després al Calafell. Té 30 anys i la seva experiència també serà un element clau per les aspiracions dels sadurninencs.

Els tres fitxatges cobreixen les baixes d’Eloi Mitjans (retirat), Kylian Gil (PAS Alcoi) i Adrià Ballart (CP Voltergà). A més de Rovira, Mendes i Morales, el club també ha presentat Antoni Tadeo com a segon entrenador. Tadeo ha dirigit el CH Ripoll i ha decidit tornar al Penedès després de la proposta que li va fer Pere Varias.

Tant els nous jugadors com l’entrenador, Pere Varias, s’han mostrat convençuts de les opcions del CE Noia per la campanya 23/24. Varias ha reconegut que té una molt bona plantilla i que les tres incorporacions aporten una bona combinació de veterania i joventut per encarar amb garanties la lliga, la copa i la lliga europea.

També et pot interessar

Comentaris