La velocista vilafranquina Jazmin Romeu fitxa pel FC Barcelona i s’entrenarà al CAR de Sant Cugat

12/07/2023 - 17:00h

S’incorporarà al club blaugrana el proper setembre

La jove atleta vilafranquina de 16 anys Jazmin Romeu (Esportiu Penedès) ha fitxat pel FC Barcelona. L’atleta, una promesa de les proves de velocitat dels 60 i 100 metres llisos, s’incorporarà al club blaugrana a partir de setembre. Entrenarà i estudiarà al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Allà combinarà els seus estudis de batxillerat amb 18 hores d’entrenament setmanal.

L’últim èxit de Romeu va arribar tot just el passat cap de setmana amb l’obtenció del subcampionat estatal sub-18 dels 100 metres llisos. La velocista va signar un temps d’11”87 a la prova que es va disputar a Gijón.

Romeu coincidirà al FC Barcelona amb el també velocista penedesenc Pol Retamal, que ja forma part de l’estructura blaugrana des de fa temps. El de Sant Martí Sarroca ja és una estrella plenament consolidada de l’atletisme estatal i internacional.

El fitxatge pel FC Barcelona és un important pas endavant per Jazmin Romeu que va començar en el món de l’atletisme fa 11 anys. Als 60 llisos en pista coberta i als 100 llisos a l’aire lliure, la vilafranquina ja ha aconseguit marques que, en alguns casos, són superiors a la seva categoria d’edat juvenil. El seu repte més immediat arriba la propera setmana en un meeting internacional a Portugal que enfronta les seleccions juvenils d’Espanya i Portugal.

També et pot interessar

Comentaris