L’equip sènior femení de l’AB Vendrell jugarà per primera vegada a Primera Catalana

11/07/2023 - 18:44h

La Federació Catalana de Bàsquet ha repescat l’equip penedesenc

L’equip femení de l’AB Vendrell competirà la propera temporada a Primera Catalana. La Federació Catalana de Bàsquet ho ha confirmat aquesta setmana després de l’aprovació del nou sistema de competició de la lliga 23/24.

Les vendrellenques van acabar quartes al seu grup de Segona Catalana i només els dos primers classificats pujaven de manera automàtica a Primera (Sant Just i Club Esportiu Xamba). La creació aquesta propera temporada 23/24 de la Superlliga (una nova categoria entre la Lliga Femenina 2 i la Copa Catalunya) ha provocat la necessitat d’ampliar la nòmina d’ascensos prevista inicialment.

Els tercers classificats de tots els grups de Segona (Castellbisbal en el cas del grup de l’AB Vendrell) i, finalment, també els quarts, degut a que no hi ha hagut cap renúncia des de Lliga femenina-2 fins a Copa Catalunya, acaben aconseguint el premi del salt de categoria. Per l’AB Vendrell és un moment històric, perquè la formació femenina baixpenedesenca del club mai ha competit en una categoria tan elevada del bàsquet català.

També et pot interessar

Comentaris