L’exjugador d’hoquei patins i empresari Santi Carda serà el pregoner de les Fires i Festes de Sant Sadurní d’Anoia

10/07/2023 - 17:30h

L’artista local Pere Urpí s’ha encarregat del disseny del cartell

Les Fires i Festes 2023 de Sant Sadurní d’Anoia, que se celebraran com és tradició entre el 6 i el 9 de setembre, ja tenen el cartell d’actes i celebracions confirmat. El pregoner serà l’exjugador sadurninenc d’hoquei patins i empresari, Santi Carda. Carda va guanyar 24 títols al llarg de la seva carrera esportiva, entre els quals 6 copes d’Europa. La major part d’aquests títols els va aconseguir defensant els colors de l’Igualada. Es va retirar el 2001 i ara li arriba aquesta oportunitat que ell entoma amb la màxima “il.lusió i responsabilitat”.

L’alcalde Pere Vernet ha recordat que “Sant Sadurní d’Anoia és el bressol de molts jugadors d’hoquei d’elit i Santi Carda és un referent per diverses generacions d’esportistes del nostre poble”. L’exjugador, a més de guanyar títols de club i de selecció, també va ser portador de la torxa olímpica el 1992 i va guanyar la medalla de plata als JJ.OO de Barcelona. “Tot plegat va ser inoblidable”, ha confesat Carda.

A la presentació del programa de les Fires i Festes també s’ha donat a conèixer el cartell d’aquesta edició, que ha creat l’artista local, Pere Urpí. “He volgut incloure tots els elements definidors de les Fires i Festes i a nivell d’inspiració la meva referència ha estat el cartellisme modernista, explicava Urpí”.

Més enllà de dos elements cabdals com el cartell i el pregoner, les fires ja tenen programa que conserva l’esquema d’edicions precedents, però introduïnt algunes modificacions. Els concerts musicals estrella seran els de Ciudad Jara (8 de setembre), Mishima (9 de setembre) i Senyora Tomasa (10 de setembre). També s’han programat concerts de caire més familiar al pavelló de l’Ateneu, a les tardes. Anna Roig, Albert Pla i la Cobla Orquestra Montgrins, els protagonitzaran. Aquests concerts a l’Ateneu seran els únics amb preu d’entrada (entre 5 i 6 euros).

Els quatre escenaris on es distribuiran els actes i espectacales estaran ubicats al Parc de la Rambla (concerts del 6 i 7 de setembre), l’esplanada del CAP (concerts del 8, 9 i 10 de setembre), el Parc Lluís Companys on es recuperarà la fira de Menjars del Món i el carrer Alacant on s’instal.larà la fira.

Com és costum, també hi haurà espai per artistes i músics locals i tal i com ha especificat la primera tinenta d’alcalde, Marta Castellví es tornarà a gaudir de la fira de Menjars del Món que l’any passat no es va organitzar i que en edicions precedents havia tingut molt bona acollida entre els veïns i veïnes.

També et pot interessar

Comentaris