El “D’Hortons. Poetes a la Bassa Gran” es consolida com un dels certàmens poètics amb més projecció

10/07/2023 - 18:00h

Sota la coordinació literària de Ricard Garcia, el públic va poder gaudir en directe del talent de Laura López Granell, Sònia Moya i Josep Manel Vidal; en una vetllada plena de cultura, poesia i germanor

La sisena edició del “D’Hortons. Poetes a la Bassa Gran” va assolir divendres passat una nova nit per al record. La Bassa Gran de Sant Llorenç d’Hortons va exhaurir totes les places disponibles per a una vetllada poètica i cultural que va fer les delícies de tot el públic assistent i que, sota la coordinació literària de Ricard Garcia, es consolida com un dels certàmens poètics amb més projecció i qualitat del territori.

El recital anual de poesia impulsat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons amb l’objectiu d’acostar a la població -en un entorn natural i patrimonial de gran encant- la figura i obra d’alguns dels poetes emergents i més rellevants de l’actual escena poètica catalana, va resultar tot un èxit organitzatiu i de convocatòria.

El talent i la qualitat artística i poètica del país es van fer més presents que mai a Sant Llorenç d’Hortons de la mà de Laura López Granell, Sònia Moya i Josep Manel Vidal; els tres poetes que enguany van pujar sobre l’escenari del “D’Hortons. Poetes a la Bassa Gran” per a dialogar i recitar la seva obra davant un públic totalment entregat. Tot plegat, sota l’encant que ofereixen les nits d’estiu i en un espai icònic i punt de trobada referent de Sant Llorenç d’Hortons: la Bassa Gran.

El “D’Hortons. Poetes a la Bassa Gran” es va convertir, doncs, en més que un recital poètic. Va esdevenir per una nit en un punt de trobada, en un espai per a la paraula, en un encontre pels amants de la poesia, en un lloc on gaudir de converses disteses, i una oportunitat per a gaudir de primera mà d’una de les expressions artístiques amb més tradició a casa nostra. Així, al final de la vetllada, el públic assistent també va poder gaudir d’una copa de vi o cava de manera distesa, conversar amb els poetes convidats i adquirir la seva obra.

També et pot interessar

Comentaris