El FC Vilafranca redueix en 40 mil euros el cost de la plantilla i el cos tècnic per la nova temporada

07/07/2023 - 16:28h

Hi destina 140 mil del 266 mil euros totals del pressupost

L’assemblea anual de socis del FC Vilafranca va servir per oficialitzar el relleu a la junta directiva del club i també per aprovar els nous comptes de la temporada 23/24. Amb Manel Ortiz ja investit com a nou president en susbtitució de Joan Soler, el FC Vilafranca de la propera temporada tindrà un pressupost global de 266 mil euros.

El capítol de plantilla i cos tècnic passa dels 180 mil euros del passat exercici als 140 mil euros de l’actual. Es tracta d’una important retallada obligada per les circumstàncies econòmiques del club que no permeten alegries. De fet, la temporada 22/23 es va tancar, formalment, amb un dèficit de 37 mil euros que estan pendents d’eixugar-se amb l’arribada de diferents subvencions de la RFEF.

L’objectiu de la nova directiva de Manel Ortiz es recuperar l’essència del club i apostar per una plantilla renovada amb jugadors de la casa com ara Gerard Ramon o Martí de Castro (Atlètic Vilafranca), joves amb talent (Totti, Frutos, Olmo o Cuadras) i jugadors amb experiència a la categoria (Eric Ruiz, Bilbao, Aumatell). A més, cal tenir en compte també la continuïtat d’homes com Eric Via, Adri Toro, David Toro o Xavi Pluvins.

Pel que fa al president sortint, Joan Soler, va admetre que hauria hagut de deixar el càrrec fa dues o tres temporades, coincidint amb la seva entrada a la directiva del FC Barcelona i que aquest periode d’interinitat ha generat un cert desgovern a l’entitat. Amb tot, va voler recordar l’etapa de grans èxits dels play-off d’ascens a Segona B o de l’ascens a Segona Federació, frustrat els despatxos. Per altra banda, va lamentar haver acabat amb mal sabor de boca pel fet d’haver trencat relacions amb persones que van portar al club a viure els seus millors anys.

També et pot interessar

Comentaris