Torrelavit defineix un cartipàs municipal continuista de cara a la nova legislatura

06/07/2023 - 12:37h

L’alcalde, Manuel Raventós, vol “donar sentit” al projecte iniciat fa 4 anys

L’alcalde de Torrelavit, Manuel Raventós (ERC), ha apostat per un equip de govern continuista amb la voluntat de “donar sentit” al projecte que es va iniciar al municipi ara fa quatre anys. En el nou govern d’entesa entre ERC i VIT, el grup municipal de Veïns Independents de Torrelavit (VIT) assumeix les regidories d’Urbanisme i Habitatge, mentre que ERC portarà Esports i Joventut. Dilluns es va aprovar en sessió plenària el cartipàs.

El nou govern del municipi estarà format per l’alcalde Manuel Raventós (ERC) que assumeix Governació i Relacions Institucionals, Medi Ambient, Territori, Participació i Educació. Per la seva banda, Teresa Mateu (VIT) serà primera tinent d’alcalde amb les competències d’Urbanisme i Habitatge, Turisme i Promoció Econòmica, Ramsés Català (ERC) serà regidor d’Esports, Infància i Joventut, Noves Tecnologies i Comunicació, Carme Pitarch (ERC) serà la portaveu d’ERC i regidora de Cultura, Benestar i Salut i, finalment, Txiqui Acedo (VIT) serà regidor de Manteniment i Serveis.

Els quatre regidors que queden a l’oposició municipal són Ramon Riera, Júlia Gómez, Neil Stokes i Meritxell Climent de Junts per Torrelavit. Stokes serà el portaveu de la formació.

Comentaris